Ett seriöst byggföretag

Hallå, hallå där på er alla och välkomna till bloggen. Ni som följer mig vet att jag har flyttat in i ett hus och ni har fått läsa om flytten. Nu är jag på plats i huset och jag ska idag skriva ett inlägg jag hoppas kan vara till hjälp för er som är intresserade av och i behov av hjälp med någonting inom bygg i Örebro. Som en första åtgärd i huset blev det till att renovera köket och till detta jobb anlitade jag ett företag som heter Ivo Grinvalds Bygg.  

Orsaken till att jag valde det här företaget är för att jag blev rekommenderad dem av en kollega som även han fått hjälp av Ivo Grinvalds Bygg i Örebro och därför kändes det tryggt för mig att vända mig till dem när jag visste att de gjort min kollega nöjd. Det finns så många företag inom byggbranschen man bara hört talas om till namnet, men här fanns ett företag min kollega kände till personligen, det gjorde att jag var trygg i valet av företag. Som nybliven husägare är det inte så lätt att veta till vem man ska vända sig. Sedan har jag förstått att det inte är så enkelt ens om man varit husägare en längre tid på grund av alla oseriösa företag som tyvärr finns också. Jag fick den hjälp som jag behövde och med ett fint resultat. I och med att vi nu är två stycken som är belåtna med det här företaget inom bygg i Örebro så tror jag inget annat utan att även ni kommer att bli lika nöjda med Ivo Grinvalds Bygg som vi.