Havsö Bygg AB

Tjenare mors! Hjärtligt välkomna till bloggen, det kommer nu att bli ett inlägg som vänder sig till er som sagt att ni vill få tips på något byggföretag i Visby. Jag har ett hus som har genomgått flera renoveringar, och ett av företagen som jag anlitat nu sist till altanbygget heter Havsö Bygg

Jag valde att vända mig dit eftersom det är ett företag som har stor erfarenhet inom bygg. Jag märkte på direkten när de var här att medarbetarna verkligen var duktiga på det de gjorde, och det är klart att är man nöjd med ett företag varför då byta till något annat, finns ingen anledning, därför ska jag anlita dem till kommande projekt. Det är tack vare det här företaget som det har blivit så bra som det har blivit med altanen, och därför känns det roligt att kunna få tipsa er om dem, särskilt när det är så många av er som säger att ni är på jakt efter en byggfirma i Visby med omnejd. Det finns nog ingen del inom bygg som inte Havsö Bygg har varit involverade i, därför kan alla som vänder sig dit få kvalitativ hjälp till förmånliga priser. Sedan får man heller inte glömma av att som privatperson utnyttja ROT-avdraget. Jag är tacksam och nöjd både till det här företaget, men också till min kollega som tipsade mig om Havsö Bygg. Även företagets kundservice är väldigt bra, det gör att man som kund får ett gott intryck och gärna vänder sig till dem igen. Vill du veta mer om detta byggföretag i Visby kan du gå in på deras hemsida och där få veta mer om vad de kan göra för dig.