Örkulla Bygg & Fastighetsservice

Hej och välkomna till bloggen mina kära läsare. Idag är det fantastiskt väder, jag hoppas verkligen att ni haft möjlighet till att vara ute en stund i solen. Jag tänkte att jag skulle skriva till er idag för att berätta om ett företag som kan hjälpa till med det mesta inom bygg i Uppsala med omnejd. Örkulla Bygg & Fastighetsservice heter företaget som jag själv har haft nytta av att anlita vid ett par tillfällen.  

Det här företaget erbjuder service när det gäller bygg i Uppsala med omnejd och det finns så mycket man kan få hjälp med. Jag har fått en kvalitativ hjälp bland annat med köksrenoveringen. Det är ett företag som är lagom stort vilket gör att man som kund uppfattar att det är en familjär och varm känsla i företaget, vilket jag uppskattar, det innebär också att det är lätt att komma i kontakt med dem. Jag tänkte att det vore bra om alla ni som är intresserade av tjänster inom bygg i Uppsala med omnejd känner till att Örkulla Bygg & Fastighetsservice finns, så det är därför jag skriver några rader om just det här företaget i min blogg idag. Skulle ni vilja veta mer om dem tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida och så hoppas jag ni ska bli lika nöjda med hjälpen som jag. Nog talat om detta. Hur ser era planer ut för resten av dagen och den kommande helgen? Nu tycker jag att jag har pratat väldigt mycket om mig den senaste tiden, ni vill jag fä lite berättelser från er. Ha det gott!